söndag, mars 16, 2008

Vårpromenad med dopp


I helgen har vi varit i Lindesberg för familjen Stråth firade 125 år och då var det fest hos Jonny o Hillevi så Lindegården. På söndags morgonen bjöds det på frukost på hotellet. Nu gällde naturligtvis detta tvåbenta varelser så jag fick nöja mig med att sitta i huset o kolla men efter frukosten gick vi en promenad utmed Lindesjön. Solen sken från en klarblå himmel, fåglarna sjöng och jag passade på att ta årets första dopp.

10 kommentarer:

  1. Nu e Nisse känd från media / Patrik

    SvaraRadera
  2. Heja Nisse. Jag hörde ert samtal på Karlavagnen. Det var ett jätteroligt samtal du hade med Stina

    /Lennart U

    SvaraRadera
  3. Cool kille du Nisse B speciellt i din MC-mundering. Mina döttrar kommer att dyrka dig! Jag ska skicka länken till dem./Eva-Lena

    SvaraRadera
  4. Hej! Hörde "husse" på Karlavagnen.
    Bara måste kolla in Nisse i MC utstyrseln....Härligt att Nisse har en sådan stor plats i era hjärtan. / Susanne

    SvaraRadera
  5. Hej Nisse
    Hörde av din husse att du lärt dig åka MC och gillar det. Kunde inte låta bli att le här för mig själv,när jag såg dig i min fantasi med mc-utstyrsel. Jag hade en dreverflicka ,som inte är med mera men minnet dör aldrig. Hon var helt galen i att åka i vår båt. Näsvingarna fladdrade i vinden likaså öronen. Tur var väl det för vi bobbe då i båten hela somrarna.
    Nu när jag sett bilden av dig med mc-ögonen, tycker jag att du är helt fantastiskt fiiin.
    Kramar till er alla.
    Anita b

    SvaraRadera
  6. Härligt att höra om dig Nisse och ditt intresse av att åka hoj:)
    Hälsning från tre frallor Dagge, Sudden och Klara matte å´husse hälsar ochså.

    SvaraRadera
  7. Hej Nisse! Jag tycker att du är fantastisk! Coolare vovve på MC har jag aldrig beskådat! Kolla in min blogg, där finns två söta hundtjejer som kanske kan locka dig till en kommentar :)

    SvaraRadera
  8. Har väl aldrig sett något liknande!
    Vilken mundering. Kunde inte låta bli att titta in här när jag hörde berättas om dig i Karlavagnen.

    SvaraRadera
  9. Jag trodde att jag hade sett det mesta, (hundar och katter på flakmoppar, hundar och katter på pakethållare, hundar och katter i barnsläpvagn osv.) men aldrig någon med glasögon och hjälm. COOLT alltså! Har farbror blå aldrig haft något att invända?
    Påminner om min första schäfer i baksätet på Amazonen. Så fort som hastigheten understeg 130, så reste han på sig och skällde, för då trodde han att vi var framme. Det hjälpte inte att öppna fönstren heller. Snacka om fartrekord till landet varje resa. Vi skulle alltså haft en CAB..., eller MC? Måtte vi bara slippa Stina i trafiken.
    Mvh Sven

    SvaraRadera
  10. Hej Nisse!

    Helt Underbart att höra talas om dig på Karlavagnen. Vilken tuffing som törs åka hoj med Ola. Han är en riktigt tuffing på rally, Själv är jag en riktigt fegis som inte ens törs åka husse och mattes Husil. Jag heter också Nisse, matte kallar mig så, egentligen heter jag Rasmus Katt

    SvaraRadera

Presentation

Nisse var en Fransk Bulldog som bodde med sin matte i Jönköping. När matte jobbade på dagarna fick han vara hemma och vakta lägenheten, det var inte kul men alla underbara dagmattar han haft hade flyttat från stan eller till ålderdomshemmet så vad gör man. Som tur är tycker matte om att promenera så det blev långa promenader flera gånger om dagen. På helgerna brukade de oftast åka till Örebro där husse Ola finns. Nisse gillade verkligen att vara i deras husbil för då kunde han ha järnkoll på båda utan att behöva springa runt i olika rum. Deras stora intresse är att åka motorcykel och det tyckte Nisse var kul, han fick se så mycket från bensintanken och han gillade när det svängde på grusvägarna och han fick kolla på djuren i hagarna. Ett annat intresse han fick dela med dem var rally, mest för att alla där gillade honom så mycket och att han fick så mycket uppmärksamhet. Det enda negativa var att dom fått för sig att tävla båda två och det var inget bra för då fick han ju vara ensam om dom inte hade några bra mekare som han fick hänga med.
Tisdagsmorgonen den 6:e Oktober 2015 vid 13 års ålder lämnade han husse o matte i stor saknad. Nu får detta finnas här en tid till minne av denna otroligt enkla och älskade hund.